tirsdag, februar 26, 2008

Og dermed var den ferdig

Etter en uke i sydlige strøk … Ja, Laberg har vært i Spanien, t.o.m i faen-så-mange-utlendinger-det-er-her’a!-delen av Spania, nemlig Torrevieja.
En uke med fra overskyet til ett og annet solgløtt, og Bjørn Sortlands Ærlighetsminuttet som lesestoff (en bok som har stått i bokhylla mi en stund, og som jeg bestemte meg for at jeg måtte lese, av en eller annen grunn, men måtte jeg egentlig lese den? ja, jeg leste den i hvert fall, og ærlig talt skuffet den meg en smule. Altfor lang og altfor kås- og doserende om bilder av Kristus på korset opp gjennom tidene (mot slutten leste jeg på rein trass, og det er jo ikke så bra) – og hvor mange ganger kan man egentlig bruke uttrykket ”å bli myk i magen” om en forelskelse?), som etter hvert ble overtatt av JT LeRoys Sarah (kjøpt for 13 Euro på Skandinavisk Senter, eller som det heter her nede: Little Jessheim), som jeg bare har lest noen sider av og … begynner det ikke å bli litt klisjé med alle disse white trash-romanene fra USA? Det er noe monotont over det … Men nå har jeg ikke lest den ferdig … Kanskje jeg skal gjøre det en gang.

Og så kommer jeg hjem, og der er den – HoneyBunny - fiks ferdig i et ganske stilig omslag.

Nå er det bare å vente på at forlaget mitt husker på å nevne den på hjemmesiden sin.


Og for de som ikke har fått det med seg, ligger det en hjemmesnekra video ute på nettet der Laberg leser - akkompagnert av Thomas Andersen.

9 kommentarer:

Elisabeth sa...

Grattis! Fikk den i hylla på jobben i går, og synes den har blitt veldig fin!

:-D

Anonym sa...

Gratulerer, Hans Petter!

Anonym sa...

Gratulerer med nytt epos! :-)

Tanja Strøm sa...

Gratulerer, Hans Petter! Og jeg har jo lest alle de andre bøkene dine og regner det som kjempesannsynlig at du endelig kommer med en skikkelig gla'bok!? ;-)

Anonym sa...

Gratulerer.Tøft omslag.Lykke til.

Anonym sa...

Gratulerer!
Må kjøpes inn til skolebiblioteket!

elis lesebabbel sa...

Føyer meg til gratulasjonsrekka! Boka ligger og godgjør seg på nattbordet!

Anonym sa...

Er det tilfeldig at dama på bladet i videoen som får sortetusjede øyne faktisk er cylon model "six" fra Battlestar Galactica?

HPL sa...

tiril: Helt tilfeldig. Tror jeg til sammen har sett 10 minutter av B.G., så sånn er det.